Hulp bij websites

(voor culturele ondernemers)

Als mede ontwikkelaar van de website Cultureel-Avonturiers.nl heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over de cultuursector en weet ik dat het vaak aan digitale kennis ontbreekt bij de culturele ondernemer of binnen de culturele organisatie.

En dat is helemaal niet erg, je houdt je ook liever bezig met andere zaken dan achter een laptop zitten ploeteren om een punt in een komma te veranderen. Maar laat ik daar nou vrij handig in zijn en mijn hulp aanbieden.

Leg je vraag aan mij voor en mogelijk kan ik je verder helpen.

Je kan hierbij denken aan:

  • Content (pagina’s aanmaken, tekst/afbeeldingen bewerken, Youtube filmpjes plaatsen)
  • (Contact)formulieren.
  • Nieuwsbrief functionaliteit toevoegen of hulp bij opstellen nieuwsbrief
  • Kalender of agendafunctie voor je evenementen
  • Updates doorvoeren voor je website.
  • Creatie nieuwe website

Maar laat dit je vooral niet tegenhouden om ook andere vragen bij mij neer te leggen.

Iets over mij..

Ik ben Arnout en maak en onderhoud websites, voornamelijk websites gemaakt in WordPress. Begonnen als hobby voor vrienden en kennissen, inmiddels doe ik dit al geruime tijd voor professionele opdrachtgevers.

Met ruim 17 jaar ervaring in de internetbranche, heb ik een brede allround kennis opgedaan in het gehele vakgebied. Wat erg van pas komt bij mijn rol binnen Cultureel Avonturiers.

Naast hulp bij je website kan je ook bij mij terecht voor advies over hoe je website in te richten, of met vragen over Google Analytics of hoe beter gevonden te worden in Google. Stel je vraag maar, dan komen we er samen achter of ik je verder kan helpen.

Mijn werkwijze

We beginnen heel eenvoudig: jij stelt je vraag en ik kom hierop terug. Het is goed mogelijk dat ik wat vragen terug stel. En dat ik bijvoorbeeld je website even aan de achterkant wil bekijken om beter te beoordelen of en hoe ik kan helpen.

Op basis daarvan zal ik een inschatting doen van de tijd die ik nodig heb en het prijskaartje dat daarbij hoort. Dan, na een akkoord, ga ik ermee aan de slag en houd ik je op de hoogte van de voortgang. En tenslotte is het klaar en ben je tevreden met het resultaat. Daar ga ik vanuit in ieder geval ;-).

Vraag je je af of ik iets voor je kan betekenen? Stuur me dan een berichtje via e-mail of vul het contactformulier in, dan kunnen we daar achter komen. Tot snel!

E-mail: info@arriebarrie.nl

© Copyright - Arriebarrie.nl